REFINED LUXURY APARTMENTS!

Apartamente și studiouri  în zona centrală a Bucureștiului

BARRIO UNIRII

Amplasat în proximitatea bulevardului Unirii, la o distanță de doar 30 de metri, proiectul rezidențial Barrio reprezintă o oază de locuințe premium, încorporate într-un ansamblu imobiliar modern și inovator. Barrio Unirii este alegerea excelentă pentru cei care caută un stil de viață urban, dar nu vor să renunțe la rafinament și confort. Ne-am asigurat că veți avea acces rapid la numeroasele facilități, servicii și puncte de interes din zonă, precum restaurante, magazine, instituții culturale și parcuri, transformând astfel experiența de locuire într-una comodă și plină de satisfacție.

BARRIO UNIRII

10 000

METRI PĂTRAȚI

3

CLĂDIRI

73

APARTAMANTE

2024

FINALIZARE PROIECT

DESPRE NOI

Barrio reprezintă un proiect rezidențial provocator, conceput de către dezvoltatorul G-Union, o companie cu o vastă experiență, de peste 15 ani, în industria imobiliară. G-Union a devenit o referință de încredere pe segmentul premium, evidențiată atât prin proiectele comerciale de succes, cât și prin primul proiect rezidențial Barrio 1 Mai, situat pe strada Maior Alexandru Câmpeanu 4-6. Ce definesc cu adevărat G-Union sunt standardele de calitate superioară și execuția ireproșabilă a fiecărui proiect. Înainte de a pune prima cărămidă, fiecare planificare este efectuată cu minuțiozitate, iar selecția materialelor, echipamentelor și finisajelor este un proces atent și grijuliu. Astfel, G-Union asigură dezvoltarea de proiecte imobiliare de înaltă calitate, care răspund cu succes celor mai exigente cerințe ale clienților săi.

BARRIO UNIRII

DE CE BARRIO?

Barrio Unirii reprezintă expresia autentică a viziunii și a valorilor G-Union. Aici, veți găsi locuințe moderne, echilibrate și inteligente, toate într-o locație centrală de prestigiu. Beneficiile rezidențiale dezvoltate de G-Union nu se limitează la calitatea incontestabilă, ci includ și atenția la durabilitate, tehnologia avansată și confortul suprem. Prin investiția într-o locuință G-Union, alegeți o experiență de viață aparte, unde fiecare aspect este gândit pentru a vă oferi o calitate superioară a vieții, înconjurată de rafinament și eleganță.

CE VĂ OFERIM

APARTAMENTE BARRIO

Barrio Unirii vă pune la dispoziție o gamă variată de apartamente și studiouri, pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor dumneavoastră. Indiferent de tipul de apartament pe care îl alegeți, veți beneficia de finisaje premium, dotări inteligente și avantajul de a locui, la propriu, în centrul Capitalei.

STUDIO

de la 52 mp →

2 CAMERE

de la 70 mp →

3 CAMERE

de la 116 mp →

4 CAMERE

de la 156 mp →

FINISAJE PREMIUM

INTERIOR

ÎNCĂLZIRE PRIN PARDOSEALĂ

SPC PORCELANOSA CHEVRON

FERESTRE DIN ALUMINIU CU GEAM TRIPAN

CĂZI ȘI LAVOARE FREESTANDING

UŞI FILOMURO DIN ITALIA

EXTERIOR

FAȚADĂ VENTILATĂ PORCELANOSA

BALUSTRADE DIN STICLĂ

CERAMICĂ PORCELANOSA

FACILITĂȚI

Siguranță și securitate

100+ de locuri de parcare

Întreținere permanentă

Clinică medicală privată

Adaptat pentru tehnologie

Zonă comercială în apropiere

Integrare smart house

Cafenele, baruri și restaurante

CLĂDIRILE BARRIO

Cladirea 1

Clădirea C1 are o structură de subsol, parter, mezanin și 8 etaje, cu un total de 40 de apartamente. La subsol, clădirea C1 are locuri de parcare și o clinică medicală modernă. 

Clădirea 2

Clădirea C2 are o structură de subsol, parter, mezanin și 11 etaje, cu un total de 33 de apartamente. La subsol, clădirea C2 are locuri de parcare și o clinică medicală. 

Clădirea 3

Clădirea C3 are o structură de subsol, parter și 3 etaje, cu un total de 100 de locuri de parcare. La subsol, clădirea C3 are locuri de parcare pentru rezidenții din Barrio Unirii, dar și pentru vizitatorii clinicilor medicale. La parter și la etajele 1-3, clădirea C3 are locuri de parcare suplimentare, care pot fi închiriate sau cumpărate. Fiecare loc de parcare este dotat cu un sistem de supraveghere video și un sistem de acces controlat.

BARRIO UNIRII

PROGRAMEAZĂ O ÎNTÂLNIRE

Dacă sunteți interesați să aflați mai multe despre apartamentele și studiourile Barrio Unirii, vă rugăm să ne contactați pentru a stabili o întâlnire cu unul dintre consultanții noștri.

Vă vom furniza toate informațiile necesare despre disponibilitate, prețuri, modalități de finanțare și alte aspecte. Pentru a ne contacta, vă rugăm să completați formularul de contact alăturat sau să ne sunați la numărul de telefon

+40721781019

BARRIO UNIRII-GALERIE
BARRIO UNIRII-GALERIE
BARRIO UNIRII-GALERIE
BARRIO UNIRII-GALERIE
ro_RORO