APARTAMENTE 4 CAMERE

CONFORT ȘI SIGURANȚĂ

Barrio Unirii vă propune un apartament cu 4 camere, pentru cei care își doresc o locuință compactă dar confortabilă și modernă. Spațiile generoase, cu design atent gândit, vă oferă o oportunitate unică de a vă crea un cămin elegant și funcțional pentru întreaga familie. Cu o suprafață totală impresionantă de 156 mp și amenajări inteligente, acest apartament redefinește conceptul de confort și eleganță în domeniul imobiliar.

APARTAMENT R8-1

Suprafata totală 156.5 mp
Suprafață utilă 109.7 mp
Balcon 46.8 mp
Suprafață utilă 109.7 mp
Depozitare 2.7 mp
Hol 13.1 mp
Living + Bucătărie 33.1 mp
Dormitor I 13 mp
Dressing I 3.1 mp
Baie I  4.4mp
Dormitor II 14.4mp
Dressing II 3.4 mp
Baie II 4.2 mp
Dormitor III 14.4 mp
Baie III 3.9 mp

FINISAJE PREMIUM

Barrio Unirii vă oferă apartamente moderne, cu finisaje premium și dotări inteligente. Fiecare apartament are un design distinctiv și o orientare optimă, care vă asigură o lumină naturală și o vedere asupra orașului.

BARRIO-UNIRII-APARTAMENT-4-CAMERE
ÎNCĂLZIRE PRIN PARDOSEALĂ

Sistemul de încălzire a apartamentelor (UPONOR) funcționează prin pardoseală, oferind un confort termic optim și eficiență energetică. Este controlat prin termostate ambientale inteligente Legrand (TECH CUISINE).

ADVANCED SMART HOME

Smart home-ul este complet echipat cu senzori de prevenție contra inundației, prize inteligente, control al iluminatului și al jaluzelelor. Videointerfonul este, de asemenea, smart și poate fi controlat prin intermediul software-ului Alexa.

FERESTRE PREMIUM

Ferestrele din aluminiu sunt furnizate de Reynaers Aluminium Masterline 8, oferind o izolație excelentă și un design modern. Acestea sunt glisante și se întind pe întreaga înălțime a apartamentului.

RĂCIRE EFICIENTĂ

Racirea apartamentelor se realizează prin unități A/C Samsung Wind-free, de tip casete, care oferă o soluție de răcire avansată și eficientă.

BĂI ELEGANTE

Toaletele sunt suspendate, iar căzile freestanding adaugă un element de rafinament. Lavoarele sunt de calitate premium, iar bateriile sunt marca Steinberg.

GALERIE

Descoperiți rafinamentul și confortul locuințelor Barrio Unirii, chiar în centrul Bucureștiului. Alegeți-vă o locuință spațioasă, rafinată, cu facilități și avantaje în imediata apropiere.

BARRIO-UNIRII-APARTAMENT-4-CAMERE
BARRIO-UNIRII-APARTAMENT-4-CAMERE
BARRIO-UNIRII-APARTAMENT-4-CAMERE
BARRIO-UNIRII-APARTAMENT-4-CAMERE
BARRIO-UNIRII-APARTAMENT-4-CAMERE
BARRIO-UNIRII-APARTAMENT-4-CAMERE

BARRIO UNIRII

ro_RORO