APARTAMENTE 2 CAMERE

CONFORT ȘI SIGURANȚĂ

Barrio Unirii vă propune două tipuri de apartamente cu 2 camere, cu spații perfect concepute pentru a vă oferi confort, funcționalitate și eleganță. Aceste apartamente sunt ideale pentru cei care caută un stil de viață modern într-un mediu primitor și bine gândit. Cu suprafețe generoase și amenajări inteligente, aceste locuințe sunt perfecte pentru a vă transforma casa într-un adevărat cămin. Explorează variantele noastre de apartamente cu 2 camere și descoperă cea mai bună alegere pentru tine și familia ta. 

APARTAMENT R1-1

Suprafata totală 83.6 mp
Suprafață utilă 74 mp
Balcon I 9.5 mp
Suprafață utilă 74 mp
Hol 6 mp
Living + Bucătărie 40.2 mp
Baie I 5.3 mp
Dormitor I 13.5 mp
R7-1

APARTAMENT R7-1

Suprafata totală 70.8 mp
Suprafață utilă 57.8 mp
Balcon I 13 mp
Suprafață utilă 57.8 mp
Living + Bucătărie 31.1 mp
Baie I 3.5 mp
Baie II 5.2 mp
Dormitor I 15.3 mp
Depozitare 2.7 mp

FINISAJE PREMIUM

Barrio Unirii vă oferă apartamente moderne, cu finisaje premium și dotări inteligente. Fiecare apartament are un design distinctiv și o orientare optimă, care vă asigură o lumină naturală și o vedere asupra orașului.

BARRIO-UNIRII-APARTAMENTE-2-CAMERE
ÎNCĂLZIRE PRIN PARDOSEALĂ

Sistemul de încălzire a apartamentelor (UPONOR) funcționează prin pardoseală, oferind un confort termic optim și eficiență energetică. Este controlat prin termostate ambientale inteligente Legrand (TECH CUISINE).

ADVANCED SMART HOME

Smart home-ul este complet echipat cu senzori de prevenție contra inundației, prize inteligente, control al iluminatului și al jaluzelelor. Videointerfonul este, de asemenea, smart și poate fi controlat prin intermediul software-ului Alexa.

FERESTRE PREMIUM

Ferestrele din aluminiu sunt furnizate de Reynaers Aluminium Masterline 8, oferind o izolație excelentă și un design modern. Acestea sunt glisante și se întind pe întreaga înălțime a apartamentului.

RĂCIRE EFICIENTĂ

Racirea apartamentelor se realizează prin unități A/C Samsung Wind-free, de tip casete, care oferă o soluție de răcire avansată și eficientă.

BĂI ELEGANTE

Toaletele sunt suspendate, iar căzile freestanding adaugă un element de rafinament. Lavoarele sunt de calitate premium, iar bateriile sunt marca Steinberg.

GALERIE

Descoperiți rafinamentul și confortul locuințelor Barrio Unirii, chiar în centrul Bucureștiului. Alegeți-vă o locuință spațioasă, rafinată, cu facilități și avantaje în imediata apropiere.

BARRIO-UNIRII-APARTAMENTE-2-CAMERE
BARRIO-UNIRII-APARTAMENTE-2-CAMERE
BARRIO-UNIRII-APARTAMENTE-2-CAMERE
BARRIO-UNIRII-APARTAMENTE-2-CAMERE
BARRIO-UNIRII-APARTAMENTE-2-CAMERE

BARRIO UNIRII

ro_RORO