APARTAMENTE 3 CAMERE

CONFORT ȘI SIGURANȚĂ

Barrio Unirii vă propune două tipuri de apartamente cu 3 camere, pentru cei care își doresc o locuință compactă dar confortabilă și modernă. Fiecare apartament are o suprafață utilă cuprinsă între 115 și 130 mp. Cu amenajări atent concepute și spații generoase, aceste apartamente vă vor încânta cu fiecare detaliu. Descoperiți variantele noastre de apartamente cu 3 camere și găsiți soluția perfectă pentru a vă transforma casa într-un cămin autentic, unde confortul și eleganța se îmbină în armonie.

APARTAMENT R5-1

Suprafata totală 130.9 mp
Suprafață construită 94.6 mp
Balcon 36.3 mp
Suprafață utilă 94.6 mp
Hol 16.1 mp
Baie I 4.3 mp
Depozitare 3.6 mp
Living + Bucătărie 36.3 mp
Dormitor I 13.1 mp
Dormitor II 16.6 mp
Baie II 4.2 mp

APARTAMENT R6-1

Suprafata totală 116.9 mp
Suprafață utilă 75.8 mp
Balcon I 41.1 mp
Suprafață utilă 75.8 mp
Living + Bucătărie 29.5 mp
Baie I 3.9 mp
Baie II 6 mp
Dormitor I 16.7 mp
Depozitare 19.7 mp

FINISAJE PREMIUM

Barrio Unirii vă oferă apartamente moderne, cu finisaje premium și dotări inteligente. Fiecare apartament are un design distinctiv și o orientare optimă, care vă asigură o lumină naturală și o vedere asupra orașului.

BARRIO-UNIRII-APARTAMENTE-3-CAMERE
ÎNCĂLZIRE PRIN PARDOSEALĂ

Sistemul de încălzire a apartamentelor (UPONOR) funcționează prin pardoseală, oferind un confort termic optim și eficiență energetică. Este controlat prin termostate ambientale inteligente Legrand (TECH CUISINE).

ADVANCED SMART HOME

Smart home-ul este complet echipat cu senzori de prevenție contra inundației, prize inteligente, control al iluminatului și al jaluzelelor. Videointerfonul este, de asemenea, smart și poate fi controlat prin intermediul software-ului Alexa.

FERESTRE PREMIUM

Ferestrele din aluminiu sunt furnizate de Reynaers Aluminium Masterline 8, oferind o izolație excelentă și un design modern. Acestea sunt glisante și se întind pe întreaga înălțime a apartamentului.

RĂCIRE EFICIENTĂ

Racirea apartamentelor se realizează prin unități A/C Samsung Wind-free, de tip casete, care oferă o soluție de răcire avansată și eficientă.

BĂI ELEGANTE

Toaletele sunt suspendate, iar căzile freestanding adaugă un element de rafinament. Lavoarele sunt de calitate premium, iar bateriile sunt marca Steinberg.

GALERIE

Descoperiți rafinamentul și confortul locuințelor Barrio Unirii, chiar în centrul Bucureștiului. Alegeți-vă o locuință spațioasă, rafinată, cu facilități și avantaje în imediata apropiere.

BARRIO-UNIRII-APARTAMENTE-3-CAMERE
BARRIO-UNIRII-APARTAMENTE-3-CAMERE
BARRIO-UNIRII-APARTAMENTE-3-CAMERE
BARRIO-UNIRII-APARTAMENTE-3-CAMERE
BARRIO-UNIRII-APARTAMENTE-3-CAMERE
BARRIO-UNIRII-APARTAMENTE-3-CAMERE

BARRIO UNIRII

ro_RORO