DESPRE NOI

Cu mai mult de două decenii de experiență în dezvoltarea imobiliară, inclusiv în sectoarele comercial, industrial și rezidențial, dezvoltatorul G- UNION s-a afirmat solid pe piața imobiliară românească. Portofoliul său impresionant include proiecte de succes precum Barrio 1 Mai, un imobil rezidențial finalizat cu succes în 2017, și numeroase dezvoltări comerciale de prestigiu, clinici medicale, restaurante și centre comerciale, printre care se numără și Vitan Center.

G- UNION se remarcă printr-o atenție deosebită la detalii și o abordare profesională meticuloasă, evidențiate prin negocieri atente și colaborări cu parteneri și furnizori de renume. Aceste aspecte au consolidat poziția sa ca lider de încredere pe piața imobiliară.

ANI EXPERIENȚĂ

LOCUINȚE

SPAȚII COMERCIALE

PROIECTE FINALIZATE

BARRIO UNIRII

EXPERTIZĂ

Cu o experiență vastă de peste 20 de ani în toate segmentele imobiliare, dezvoltatorul G- UNION se poate mândri cu istoricul său impresionant. Perseverența a fost criteriul de bază pentru ca proiectele să prindă contur. Pe plângă perseverență, a fost implicată o doză foarte consistentă de seriozitate și dorință de muncă.

Proiectul rezidențial Barrio Unirii se distinge prin facilități de parcare extinse, inclusiv parcare subterană și supraetajată, cu lifturi independente Klaus și locuri de parcare individuale. Cu un obiectiv clar de finalizare până la sfârșitul anului 2024, G-UNION demonstrează încă o dată că stăpânește abilitatea de a livra soluții imobiliare premium cu atenție la fiecare detaliu.

Aceste fapte demonstrează angajamentul și competența G- UNION în dezvoltarea de proiecte imobiliare de înaltă calitate și soluții de locuințe pentru standarde exigente, ceea ce întărește poziția sa de lider al pieței imobiliare din România.

APARIȚII MEDIA

Un dezvoltator imobiliar a vândut...

Un dezvoltator imobiliar a vândut 37 de locuinţe cu 6 milioane de euro într-un proiect situat aproape de Piaţa Victoriei. Ansamblul va fi gata în 2019….

Proprietara pieței agroalimentare Vitan...

proprietara pieței agroalimentare Vitan din centrul Bucureștiului, construiește un ansamblu rezidențial cu 154 de apartamente lângă Primăria Sectorului 3 și un supermarket…

Un dezvoltator imobiliar investeşte 5 mil...

Un dezvoltator de spaţii comerciale în zona Vitan din Bucureşti, investeşte 5 milioane de euro într-un ansamblu rezidenţial de lux cu 42 locuinţe în zona Pieţei 1 Mai tot în Capitală…

PROIECTE FINALIZATE

BARRIO 1 MAI
VITAN CENTER
ro_RORO