STUDIO

CONFORT ȘI SIGURANȚĂ

Barrio Unirii vă propune trei tipuri de studiouri, pentru cei care își doresc o locuință compactă dar confortabilă și modernă. Fiecare studio are o suprafață utilă cuprinsă între 40 și 43 mp și este compus dintr-o cameră cu bucătărie open space, un dormitor, o baie și un balcon. Studio-urile sunt dotate cu finisaje premium.

STUDIO R2-1

Suprafata totală 54.9 mp
Suprafață utilă 42.6 mp
Balcon 12.3 mp
Suprafață utilă 42.6 mp
Living + Bucătărie 25.6 mp
Baie I 5.0 mp
Dormitor I 12.0 mp

STUDIO R3-1

Suprafata totală 52.4 mp
Suprafață utilă 40.8 mp
Balcon 11.6 mp
Suprafață utilă 40.8 mp
Living + Bucătărie 24.1 mp
Baie I 5.0 mp
Dormitor I 11.7 mp

STUDIO R4-1

Suprafata totală 53.4 mp
Suprafață utilă 41.5 mp
Balcon 11.9 mp
Suprafață utilă 41.5 mp
Living + Bucătărie 25.1 mp
Baie I 5.0 mp
Dormitor I 11.4 mp

FINISAJE PREMIUM

Barrio Unirii vă oferă studiouri moderne, cu finisaje premium și dotări inteligente. Fiecare studio  are un design distinctiv și o orientare optimă, care vă asigură o lumină naturală și o vedere asupra orașului.

BARRIO-UNIRII-STUDIO
ÎNCĂLZIRE PRIN PARDOSEALĂ

Sistemul de încălzire a apartamentelor (UPONOR) funcționează prin pardoseală, oferind un confort termic optim și eficiență energetică. Este controlat prin termostate ambientale inteligente Legrand (TECH CUISINE).

ADVANCED SMART HOME

Smart home-ul este complet echipat cu senzori de prevenție contra inundației, prize inteligente, control al iluminatului și al jaluzelelor. Videointerfonul este, de asemenea, smart și poate fi controlat prin intermediul software-ului Alexa.

FERESTRE PREMIUM

Ferestrele din aluminiu sunt furnizate de Reynaers Aluminium Masterline 8, oferind o izolație excelentă și un design modern. Acestea sunt glisante și se întind pe întreaga înălțime a apartamentului.

RĂCIRE EFICIENTĂ

Racirea apartamentelor se realizează prin unități A/C Samsung Wind-free, de tip casete, care oferă o soluție de răcire avansată și eficientă.

BĂI ELEGANTE

Toaletele sunt suspendate, iar căzile freestanding adaugă un element de rafinament. Lavoarele sunt de calitate premium, iar bateriile sunt marca Steinberg.

GALERIE

Descoperiți rafinamentul și confortul locuințelor Barrio Unirii, chiar în centrul Bucureștiului. Alegeți-vă o locuință spațioasă, rafinată, cu facilități și avantaje în imediata apropiere.

BARRIO-UNIRII-STUDIO
BARRIO-UNIRII-STUDIO
BARRIO-UNIRII-STUDIO
BARRIO-UNIRII-STUDIO
BARRIO-UNIRII-STUDIO
BARRIO-UNIRII-STUDIO
BARRIO-UNIRII-BROSURA

BARRIO UNIRII

ro_RORO